perjantai 1. kesäkuuta 2012

Feilasin

Eilen tapahtui jotain outoa ja hiukan pelottavaakin.

Ostin vain viisi olutta illaksi, ja niiden vähetessä tuttu ahdistus alkoi kasvaa. Olin juuri saanut uuden Diapam-reseptin neurologiltani, ja ilokseni huomasin, että tabuja olikin kolminkertainen määrä siihen nähden, mitä olin odottanut. Fiksuna tyttönä nappasin kerralla neljä Pamia, ja sitten mentiin.

Osaan kirjoittaa humalassa huomattavasti luovemmin kuin selvinpäin, enkä sekoile kieliopin kanssa juuri koskaan. Siitä olkoot osoituksena kaikki alla olevat tekstit, joista jok´ikinen on syntynyt todella voimakkaassa humalatilassa.

Herätessäni sain kuitenkin huomata, että kaikki, mitä olin yöllä internetiin suoltanut, oli kuin vakavasta lukihäiriöstä kärsivän henkilön kirjoittamaa. Lainauksena esimerkiksi: "Mekik ollaak ehdorrokasri jokieannan kannalla." ("Mekin olemme ehdottomasti jokirannan kannalla."), "Eihän nuo satee ont vähän ikäviä, mutta milloin sadekuurot pysäyttäneet sisummw. ;)" (Tästä en osaa oikein sanoa mitään. Jotain sateen ikävyydestä ja siitä, etteivät sadekuurot ole koskaan sammuttaneet sisuamme.)

Tämän lisäksi kirjoitin tänne vielä blogitekstin ammatillisesta tulevaisuudestani (ironic, huh?), ja poistin sen saman tien. En edes iljennyt lukea sitä ensimmäistä virkettä pidemmälle, koska se oli niin uskomattoman sekava ja suorastaan pelottava.

Muistan nukahtaneeni tietokonetuolin ääreen ja heräilin vähän väliä omaan ääneeni, kun keskustelin unteni henkilöiden kanssa. 

Mitä tästä siis opin? Ei ainakaan neljää Diapamia kerralla, eikä etenkään alkoholin kanssa.

That´s it.

tiistai 29. toukokuuta 2012

Lääkkeistä

Tysabri, Seronil, Neurotol, Propral, Atarin, Cypretyl, Diapam, 60mg D-vitamiinia per päivä ja uutena tulokkaana Gabrion.

Siinä lääkkeet, joita syön enemmän tai vähemmän päivittäin. Tysabri tietysti poikkeuksena, koska se tiputetaan suoneen kerran kuussa.

Seronilia ahdistukseen, Neurotolia kolmoishermosärkyyn, Propralia sydämen tykytykseen, Atarinia fatiikkiin, Cypretyl on halvempi versio Diane Novasta, joka on tietysti ehkäisypilleri, Diapamia ennen tenttejä, hammaslääkäriä tai muita jännittäviä tilanteita.

D-vitamiinia suuret määrät ympäri vuoden, koska D-vitamiinin puutteella on ilmeisesti yhteys MS-taudin oireiden puhkeamiseen.

Tämä Gabrion, jota olen nyt syönyt kaksi tablettia, on hermostolääke, joka näköjään sekoittaa pään aika reippaalla kädellä. Huuuuuuuuh....

Ei voi ainakaan sanoa, etteikö minua yritettäisi lääkitä kuntoon.